Fazuľa je chutný a zdravý strukovinový produkt bohatý na bielkoviny, ktoré ľudské telo dokonale vstrebáva. Pre športovcov je mimoriadne dôležité zaradiť tento produkt do stravy: fazuľový rastlinný proteín môže ľahko nahradiť mäso, ktoré sa trávi oveľa pomalšie a obsahuje okrem užitočných látok aj škodlivé.
Existujú rôzne druhy a odrody fazule – červená, biela, zelená fazuľa a iné. Každý z nich je užitočný svojím vlastným spôsobom, má iný obsah kalórií a iné zloženie.
Skorý stupeň (66 dní) struky sú rovné, okrúhle, bez žíl, 12 cm dlhé a 0,8 cm široké, svetložltej far..
„Coco Nain Blanc Précoce“ (Phaseolus coccineus), zvyčajne pestovaná pre biele okrúhle semená, je typ..
Trpasličía fazuľa "Igolomskaya" - skorá úrodná odroda, ktorá rastie vo forme zvýšeného kríka, asi 50..
Odolný voči antraknóze, má vysokú odolnosť voči rozkladu.Fazuľa je zelená, semená sú veľké, lesklé, ..
Zobrazenie 1 až 4 z 4 (1 stránok)